Afdelingsscan Afdeling Communicatie Positioneren

De uitgangssituatie van je afdeling in kaart brengen

Een goede start met de positionering van je afdeling | Diensten

Als je afdeling aan de slag wilt met je positionering is het in beeld hebben van je uitgangssituatie cruciaal. Zonder goed te weten waar je staat is het lastig verder komen met je afdeling. Om dit snel en goed in beeld te krijgen is het inzetten van een Afdelingsscan op maat erg geschikt. Afdelingen die zelf aan hun positionering willen (gaan) werken maken zo een goede start en kunnen het proces daarna sneller doorlopen.

Samen stellen we een op maat gemaakte Afdelingsscan op die precies ingaat op de situatie van jouw afdeling en die belangrijke onderwerpen aan bod laat komen. De medewerkers van je afdeling vullen de eigen Afdelingsscan vooraf in. In een werksessie/workshop bespreken we gezamenlijk de uitkomsten en consequenties voor je afdeling.

Details?

Afdelingsscan op maat over de positionering van een afdeling communicatie details

  

Inhoud

Om een goede Afdelingsscan te maken voor jouw afdeling, bespreken we eerst welke onderwerpen bij jullie afdeling leven. En wat dus aan bod moet komen in de scan. Nadat alle deelnemers de scan hebben ingevuld, bespreken we de resultaten er van in een interactieve workshop. Aan bod komt dan waar je staat als afdeling, welke bottlenecks er zijn en hoe je verder stappen kunt zetten in de positionering van je afdeling communicatie.

Rolmodel

Een belangrijk onderdeel van de scan en de workshop is de discussie over de rol die je wilt innemen (en nu hebt) als afdeling communicatie binnen je organisatie. Voor deze discussie gebruiken we onder meer het onderstaande Rolmodel.

  

Afdelingsscan over de positionering van een afdeling communicatie

  

Zelf de Afdelingsscan invullen?

Wil je zelf alvast de basisopzet van de Afdelingsscan invullen om te zien hoe de scan er uit ziet? Dat kan. Vul dan hier zelf de scan en ontvang de resultaten direct per mail.

Scan voor de positionering van een afdeling communicatie

  


Wat we doen nog meer?

Lees wat we nog meer doen voor afdelingen communicatie:

  

  

Meer weten?

Heb je vragen over de Afdelingsscan of wil je eens sparren over je vraagstuk? Neem dan gerust contact op en we helpen je graag verder.

020 - 84 55 327
Stuur een e-mail

  

  • Maak zelf de Afdelingsscan

    Wil je weten waar jouw afdeling staat? Maak dan de gratis Afdelingsscan en ontvang direct de resultaten.

    Wil je weten hoe jouw afdeling communicatie er voor staat? Met de Afdelingsscan weet je het snel
  • Download de workshop brochure

    Met een workshop kan je als afdeling in korte tijd een slag maken. Meer weten? Download dan direct de brochure.

    Aan de slag met een workshop positioneren voor je afdeling communicatie naast de afdelingsscan? Download dan hier de brochure