Je ambities voor de afdeling communicatie scherp krijgen met de visievorming communicatiefunctie

Ambities voor de afdeling scherp krijgen

Visievorming voor de communicatiefunctie | Diensten

Als je als afdeling al druk in de weer bent met je eigen positionering merk je hoe belangrijk het is om een duidelijk streefpunt te hebben. Een visie waar je als afdeling van wilt zijn en waarom. Voor je eigen afdeling, voor het management en de rest van de organisatie. Deze workshop is ideaal voor het ontwikkelen van deze visie.

Het scherp krijgen van je ambities als afdeling is misschien wel één van de lastigste dingen om te doen bij het positioneren. Welke keuzes maak je? Is de visie aansprekend genoeg? Sluiten we als afdeling goed aan bij de koers van onze organisatie en de uitdagingen die we hebben?

Details?

Details van de visievorming van de communicatiefunctie voor je afdeling communicatie

  

Inhoud

Als afdeling praat je geregeld met elkaar over waar je staat en waar je heen wilt. Maar hoe duidelijk heb je dit nu eigenlijk in beeld? In dit traject gaan we eerst aan de slag met de visie van de verschillende deelnemers. Via een gerichte online vragenlijst brengen we in beeld welke visies er precies zijn binnen en over je afdeling. In een werksessie/workshop gaan we met de uitkomsten aan de slag.

Discussie & visievorming

Op basis van de resultaten van je afdeling gaan we het gesprek aan. Waar wil je als afdeling echt naar toe? Wat betekent dit dan voor je afdeling? Hoe sluit dat aan bij de bredere context van je afdeling? Welke uitdagingen zijn er voor je organisatie en je interne klanten waar je op in moet spelen? Hoe kan je de visie kernachtig vastleggen?

In dit traject werken we gezamenlijk toe naar een krachtige en inspirerende visie voor je afdeling communicatie. Na de werksessie over de visie, leggen we de uitkomsten vast in een kort werkdocument met de visie zoals we die geformuleerd hebben, tips en andere ideeën om de visie verder uit te werken in de praktijk.

  

  


  

  

  • Maak zelf de Afdelingsscan

    Wil je weten waar jouw afdeling staat? Maak dan de gratis Afdelingsscan en ontvang direct de resultaten.

    Wil je voor de visievorming van je communicatiefunctie ook weten hoe jouw afdeling communicatie er voor staat? Met de Afdelingsscan weet je het snel
  • Download de workshop brochure

    Met een workshop kan je als afdeling in korte tijd een slag maken. Meer weten? Download dan direct de brochure.

    Aan de slag met de visievorming voor je communicatiefunctie voor je afdeling communicatie? Download dan hier de brochure

  

  

Aan de slag met de ambities en visie van je afdeling?

Ben je bezig met de visie van je afdeling communicatie en heb je vragen over deze workshop? Neem dan gerust contact op en we helpen je graag verder.

020 - 84 55 327
Stuur een e-mail

  

Wat we doen nog meer?

Lees wat we nog meer doen voor afdelingen communicatie: