Workshops positioneren en presentaties over de positionering van de afdeling communicatie

Inspiratie voor de positionering van je afdeling

Introductieworkshop positioneren | Diensten

Deze interactieve workshop is erg bruikbaar voor afdelingen die wel bezig zijn met hun positionering, maar nog geen heldere keuzes hebt gemaakt. Ook is het erg geschikt voor afdelingen die nog bezig zijn met zich te ori├źnteren op het onderwerp. In een workshop denk je samen met de afdeling na over keuzes, aanpak en gewenste uitkomsten voor je eigen afdeling.

Regelmatig wordt deze introductieworkshop door afdelingen ingezet om in korte tijd meer grip te krijgen op een vraagstuk rondom het positioneren van de eigen afdeling. Deelnemers krijgen praktische inzichten over het positioneren van de afdeling en ze kunnen er direct mee aan de slag.

Inhoud

Het positioneren van je afdeling is een proces dat verschillende stappen kent. Deze workshop gaat hier dieper op in. Hierbij komt de eigen afdeling communicatie uitgebreid aan bod. Centraal staat wat een afdeling heeft aan een scherpe positionering en wat daar bij komt kijken. Naast de aanpak en opzet van het positioneringsproces en onderdelen daarvan, komen natuurlijk ook voorbeelden, valkuilen en tips aan bod.

Interactieve & praktische opzet

De workshop over positioneren is sterk interactief. De deelnemers van de afdeling gaan zelf aan de slag en bekijken samen de eigen afdeling. Zo gaat het vraagstuk van de positionering leven en dat draagt zeker bij aan de mate waarin de inzichten en idee├źn bij mensen blijven hangen. Het komt veel voor dat deze workshop direct leidt tot de formulering van een eigen aanpak voor het proces.

Details?

Workshop positioneren over de positionering van een afdeling communicatie details

  

In korte tijd een praktische slag maken met je afdeling kan eenvoudig door deze praktische workshop. Afhankelijk van de specifieke vragen die je afdeling heeft richten we de workshops gericht in zodat je er als afdeling direct mee verder kan.

  

  


  

  

  • Maak zelf de Afdelingsscan

    Wil je weten waar jouw afdeling staat? Maak dan de gratis Afdelingsscan en ontvang direct de resultaten.

    Wil je in plaats van een workshop positioneren voor je communicatieafdeling weten hoe jouw afdeling communicatie er voor staat? Met de Afdelingsscan weet je het snel
  • Download de workshop brochure

    Met een workshop kan je als afdeling in korte tijd een slag maken. Meer weten? Download dan direct de brochure.

    Aan de slag met een workshop positioneren voor je afdeling communicatie? Download dan hier de brochure

  

  

Aan de slag met een workshop positioneren voor je afdeling?

Ben je bezig met de positionering van je afdeling communicatie en heb je vragen over deze workshop? Neem dan gerust contact op en we helpen je graag verder.

020 - 84 55 327
Stuur een e-mail

  

Wat we doen nog meer?

Lees wat we nog meer doen voor afdelingen communicatie: