Presentaties over de communicatiefunctie en positionering van de afdeling communicatie

Inspiratie

voor het positioneren van de communicatiefunctie

Presentaties op maat

Afdelingen, teams en management zijn nu meer dan ooit bezig met hoe communicatie een echte strategisch partner kan zijn binnen de organisatie. Het maken van deze beweging is niet iets wat je doet van de ene op de andere dag. Organisaties en teams die bezig zijn met dit onderwerp helpt DAC met presentaties hierover. Met achtergronden, tips, valkuilen en inspiratie voor de eigen aanpak.

Een interactieve sessie

Iedere organisatie en ieder team heeft zo zijn eigen context en vraagstukken. De presentaties worden dan ook op maat en in samenspraak opgesteld zodat de inhoud aanspreken is voor je eigen situatie. Ook is er veel ruimte voor discussie, vragen en interactie.

Afdelingsscan

In de presentatie is het mogelijk om een Afdelingsscan op maat op te nemen om de positie van je eigen afdeling direct mee te nemen in de inhoud. Zo wordt een presentatie nog meer toegespitst op de directe praktijk van je team.

  

Afspraak terugbellen maken presentatie positionering en inrichting afdeling communicatie en communicatiefunctie

Ruime ervaring

Als adviseur geef ik regelmatig presentaties en workshops aan afdelingen, communicatieadviseur en managementteams over de positionering van de communicatiefunctie:

  

plaatje1 plaatje2 plaatje3 plaatje4

  

Meer weten?

Ben je bezig met de positionering van de afdeling communicatie en heb je vragen? Neem dan gerust contact op en ik help je graag verder. Bel 033 - 21 10 075 of stuur een e-mail.

Neem contact op met De Afdeling Communicatie training en advies presentaties voor jouw communicatieafdeling