Presentaties over de communicatiefunctie en positionering van de afdeling communicatie

Inspiratie

voor het positioneren van de communicatiefunctie

Presentaties op maat

Afdelingen, teams en management zijn nu meer dan ooit bezig met hoe communicatie een echte strategisch partner kan zijn binnen de organisatie. Het maken van deze beweging is niet iets wat je doet van de ene op de andere dag. Organisaties en teams die bezig zijn met dit onderwerp help ik met presentaties hierover. Met achtergronden, tips, valkuilen en inspiratie voor de eigen aanpak.

Een interactieve sessie

Iedere organisatie en ieder team heeft zo zijn eigen context en vraagstukken. De presentaties stellen we dan ook in samenspraak op. Zo is de inhoud aansprekend, relevant en herkenbaar voor deelnemers. Presentaties hebben veel ruimte voor het gesprek aangaan met elkaar en ervaringen uitwisselen.

Afdelingsscan

In de presentatie is het mogelijk om een Afdelingsscan op maat op te nemen om de positie van je eigen afdeling direct mee te nemen in de inhoud. Zo wordt een presentatie nog meer toegespitst op de directe praktijk van je team.

  

Afspraak terugbellen maken presentatie positionering en inrichting afdeling communicatie en communicatiefunctie

Een inspirerende ochtend, middag of dag

Als adviseur geef ik regelmatig presentaties en workshops aan afdelingen, communicatieadviseur en managementteams over de positionering van de communicatiefunctie. Door met elkaar in gesprek te gaan over de eigen situatie en praktische voorbeelden van andere teams en afdelingen ontstaat een inspirerende ochtend, middag of dag. Met een resultaat waar je als team mee verder kan!

  

plaatje1

  

plaatje1

  

plaatje2

  

plaatje4

  

Meer weten?

Ben je bezig met de positionering van de afdeling communicatie en heb je vragen? Neem dan gerust contact op en ik help je graag verder. Bel 033 - 21 10 075 of stuur een e-mail.

Neem contact op met De Afdeling Communicatie training en advies presentaties voor jouw communicatieafdeling

  

  

  • Maak zelf de Afdelingsscan

    Wil je weten waar jouw afdeling staat? Maak dan de gratis Afdelingsscan en ontvang direct de resultaten.

    Wil je naast een presentatie over je positionering weten hoe jouw afdeling communicatie er voor staat? Met de Afdelingsscan weet je het snel
  • Op de hoogte blijven?

    Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief met tips en inzichten voor je eigen afdeling communicatie.

    Wil je naast een presentatie over de positionering van je afdeling communicatie ook de nieuwsbrief over het positioneren voor je afdeling communicatie ontvangen, schrijf je daar hier in