Afdelingsscan Afdeling Communicatie Positioneren

De Afdelingsscan

Breng eenvoudig je positie
als afdeling in kaart

Breng je positie als afdeling in kaart

Wanneer je aan de slag gaat met de positionering van de afdeling communicatie, dan is het van belang om in beeld te hebben hoe je afdeling er voor staat en hoe je als afdeling kijkt naar je eigen rol en werkzaamheden. In veel gevallen gebruik ik in trajecten met opdrachtgevers een online Afdelingsscan als instrument hierbij. Deze Afdelingsscan bevat een diversiteit aan vragen. Vragen over de rol van de afdeling, hoe deze zich zou moeten ontwikkelen in de toekomst, hoe een afdeling werkt, etc. Op deze pagina kan je de scan voor je eigen afdeling invullen. De resultaten ontvang je automatisch per mail als je dat wilt.

Rolmodel voor afdelingen

Deze basisopzet van de Afdelingsscan kan je gebruiken voor je eigen afdeling. In de Afdelingsscan komt het onderstaande Rolmodel voor de afdeling aan bod. Een kwadrant met daarin mogelijke typeringen van de afdeling communicatie. Dit model helpt bij het bepalen van je huidige en gewenste positie.

  

Afdelingsscan over de positionering van een afdeling communicatie

  

Maak hier de Afdelingsscan

De Afdelingsscan kan je invullen via de vragenlijst hieronder. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Je kan zelf aangeven of je de resultaten wilt ontvangen per mail. Wil je zelf de resultaten van de Afdelingsscan direct ontvangen per mail? Vul dan in de Afdelingsscan zelf je email-adres in. De resultaten krijg je automatisch na het invullen toegezonden. De resultaten van de scan worden niet bewaard.

    

  

  

Meer weten?

Heb je vragen over de Afdelingsscan of wil je eens sparren over je vraagstuk? Neem dan gerust contact op en ik help je graag verder. Bel 020 - 84 55 327 of stuur een e-mail.

Neem contact op met De Afdeling Communicatie training en advies over de afdelingsscan

  

  

  • Diensten voor afdelingen

    Lees meer over de werkzaamheden van De Afdeling Communicatie | training & advies voor afdelingen.

    Wil je weten hoe we jouw afdeling communicatie kunnen helpen, lees er meer over bij onze diensten
  • Op de hoogte blijven?

    Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief met tips en inzichten voor je eigen afdeling communicatie.

    Wil je de nieuwsbrief over het positioneren voor je afdeling communicatie ontvangen