Afdelingsscan Afdeling Communicatie Positioneren

De Afdelingsscan: waar staat jouw afdeling?

Doe de Afdelingsscan communicatie

Wanneer je aan de slag gaat met de positionering van de afdeling communicatie, is het van belang om in beeld te hebben hoe je afdeling er voor staat en hoe je als afdeling kijkt naar je eigen rol en werkzaamheden. In veel gevallen gebruiken wij in trajecten met opdrachtgevers een online Afdelingsscan als instrument hierbij. Deze Afdelingsscan bevat een diversiteit aan vragen. Vragen over de rol van de afdeling, hoe deze zich zou moeten ontwikkelen in de toekomst, hoe een afdeling werkt, etc.

Op deze pagina vind je een basisopzet van de Afdelingsscan die je kunt gebruiken voor je eigen afdeling. In de Afdelingsscan komt het onderstaande Rolmodel voor de afdeling aan bod. Een kwadrant met daarin mogelijke typeringen van de afdeling communicatie.

  

Afdelingsscan over de positionering van een afdeling communicatie

  

Ontvang direct de resultaten

De Afdelingsscan kan je invullen via de vragenlijst hieronder. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Je kan zelf aangeven of je de resultaten wilt ontvangen per mail. Wil je zelf de resultaten van de Afdelingsscan direct ontvangen per mail? Vul dan in de Afdelingsscan zelf je email-adres in en de resultaten worden je direct na het invullen toegezonden.

  Heb je vragen?

Heb je vragen over de Afdelingsscan? Neem dan contact met ons op of gebruik het formulier hieronder:

  

  

  

Meer weten?

Heb je vragen over de Afdelingsscan of wil je eens sparren over je vraagstuk? Neem dan gerust contact op en we helpen je graag verder.

020 - 84 55 327
Stuur een e-mail

  

  • Maak zelf de Afdelingsscan

    Wil je weten waar jouw afdeling staat? Maak dan de gratis Afdelingsscan en ontvang direct de resultaten.

    Wil je weten hoe jouw afdeling communicatie er voor staat? Met de Afdelingsscan voor de workshop positioneren weet je het snel
  • Download de workshop brochure

    Met een workshop kan je als afdeling in korte tijd een slag maken. Meer weten? Download dan direct de brochure.

    Aan de slag met een workshop positioneren voor je afdeling communicatie naast de afdelingsscan? Download dan hier de brochure