Werkzaamheden en diensten van De Afdeling Communicatie

Workshops & trainingen voor afdelingen & teams

Diensten voor afdelingen & teams

Opdrachtgevers die De Afdeling Communicatie | training & advies ondersteunt, hebben diverse vragen. Van het scherp krijgen van de positionering van de afdeling communicatie, tot er voor te zorgen dat adviseurs van de afdeling zelf beter in positie komen. Opdrachtgevers zijn zowel teams en afdelingen die zelf aan de slag willen met hun eigen positie en rol binnen een organisatie, als ook directies die met de afdeling communicatie een slag willen maken.

Voor deze vragen zijn er diverse praktische workshops en trainingen. Naast deze workshops en trainingen, is het ook mogelijk om een breder adviestraject op maat in te zetten. Bijvoorbeeld bij afdelingen waar vraagstukken over herinrichting van de afdeling spelen, waar er intern te weinig tijd is om het traject goed vorm te geven of in gevallen waarin een frisse blik van buiten wenselijk is. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor je eigen afdeling of team:

  

 • Incompany leergang Zorgen voor een afdeling communicatie die er toe doet.

 • Masterclass de afdeling communicatie in positie.

  

 • Training Strategisch adviseren voor communicatieadviseurs

 • Advisering Maatwerktrajecten voor organisaties en afdelingen communicatie

  

Veel van de werkzaamheden bestaan uit workshops en werksessies. Deelnemers geven deze workshops gemiddeld een 8,1 vanwege de praktische insteek en de vele interactie. Afdelingen en teams help ik zo in de verschillende fasen van het proces om in de gewenste positie te komen. Voor sommige afdelingen is leergang geschikt die de in beeld brengt waar de afdeling staat, waar deze naar toe wil en hoe de afdeling daar komt. Andere afdeling die zelf aan de slag willen met hun positionering hebben meer aan de masterclass of training.

  

Workshops over de positionering van een communicatie afdeling
Deelnemers aan de slag met de ambities van hun afdeling

  

Heb je vragen over de positionering van je afdeling communicatie?

Wil je eens sparren over je vraagstuk? Ben je bezig met de positionering van je afdeling? Neem dan gerust contact op en ik help je graag verder. Bel 020 - 84 55 327 of stuur een e-mail

Neem contact op met De Afdeling Communicatie training en advies

  

 • Maak zelf de Afdelingsscan

  Wil je weten waar jouw afdeling staat? Maak dan de gratis Afdelingsscan en ontvang direct de resultaten.

  Wil je naast onze werkzaamheden en diensten weten hoe jouw afdeling communicatie er voor staat? Met de Afdelingsscan weet je het snel
 • Op de hoogte blijven?

  Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief met tips en inzichten voor je eigen afdeling communicatie.

  Wil je de nieuwsbrief over het positioneren voor je afdeling communicatie ontvangen