Contact met De Afdeling Communicatie training en advies

Over

DAC | training & advies

  

Voor veel afdelingen en teams communicatie is het een uitdaging om in positie te komen, De Afdeling Communicatie | training & advies (DAC) helpt hen hierbij op een interactieve en doeltreffende manier, praktisch stappen waardoor communicatie binnen de organisatie er echt toe doet. Ben je bezig met de ontwikkeling van je team, afdeling of jezelf als communicatieadviseur? Wil je eens sparren over hoe je beter in positie kunt komen? Neem dan gerust contact met mij op om je vraagstuk te bespreken of maak een terugbel-afspraak.

  

Neem contact op met De Afdeling Communicatie training en advies

  

 • De Afdeling Communicatie
  training & advies
  Telefoon : 033 - 21 10 075
  Mail : stuur een e-mail

 • Amersfoort
  Hogeweg 90
  3814 CG

  

Visie op afdelingen communicatie

Een ideale afdeling communicatie bestaat niet. Iedere organisatie en afdeling is weer net een beetje anders. Toch is merkbaar dat er steeds meer verwacht wordt van de communicatiefunctie en dus ook van de adviseurs. Door management, interne stakeholders en medewerkers zelf. Daarom zijn de workshops en trainingen van DAC praktisch van opzet en sterk gericht op het vinden van de beste focus voor een specifieke afdeling of team. Lees er meer over bij de werkzaamheden voor opdrachtgevers.

Juist door de breedte van communicatie als vak kan het een prachtige spilfunctie hebben binnen organisaties. Het zorgen voor de juiste boodschap aan doelgroepen, heldere en juiste communicatie naar mensen. Communicatie is en blijft een vakgebied dat constant in beweging is. De beste afdelingen en teams communicatie vinden zich zelf regelmatig opnieuw uit en blijven zich zo ontwikkelen.

  

plaatje1 plaatje2 plaatje3 plaatje4

  

Afspraak terugbellen maken advies positionering en inrichting afdeling communicatie