Contact met De Afdeling Communicatie training en advies

Heb je vragen?

Bel of mail!

Contact opnemen

Voor veel afdelingen en teams communicatie is het een uitdaging om in positie te komen, ik help hen hierbij op een interactieve en doeltreffende manier, praktisch stappen waardoor communicatie binnen de organisatie er echt toe doet. Ben je bezig met de ontwikkeling van je team, afdeling of jezelf als communicatieadviseur? Wil je eens sparren over hoe je beter in positie kunt komen? Neem dan gerust contact met mij op om je vraagstuk te bespreken.

  

Neem contact op met De Afdeling Communicatie training en advies

  

 • De Afdeling Communicatie
  training & advies
  Telefoon : 020-8455327
  Mail : stuur een e-mail

 • Amsterdam
  Niersstraat 51-II
  1078 VJ

  

Visie op afdelingen communicatie

Een ideale afdeling communicatie bestaat niet. Iedere organisatie en afdeling is weer net een beetje anders. Toch is merkbaar dat er steeds meer verwacht wordt van de communicatiefunctie en dus ook van de adviseurs. Door management, interne stakeholders en medewerkers zelf. Daarom zijn de workshops en trainingen van De Afdeling Communicatie | training & advies praktisch van opzet en sterk gericht op het vinden van de beste focus voor een specifieke afdeling of team. Lees er meer over bij de werkzaamheden voor opdrachtgevers.

Juist door de breedte van communicatie als vak kan het een prachtige spilfunctie hebben binnen organisaties. Het zorgen voor de juiste boodschap aan doelgroepen, heldere en juiste communicatie naar mensen. Communicatie is en blijft een vakgebied dat constant in beweging is. De beste afdelingen en teams communicatie vinden zich zelf regelmatig opnieuw uit en blijven zich zo ontwikkelen.

Overige gegevens

KVK: 01126928
Bank: NL03ABNA0541063499
Algemene voorwaarden: downloaden

  


  

 • Maak zelf de Afdelingsscan

  Wil je weten waar jouw afdeling staat? Maak dan de gratis Afdelingsscan en ontvang direct de resultaten.

  Wil je weten hoe jouw afdeling communicatie er voor staat? Met de Afdelingsscan voor de workshop positioneren weet je het snel
 • Op de hoogte blijven?

  Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief met tips en inzichten voor je eigen afdeling communicatie.

  Wil je de nieuwsbrief over het positioneren voor je afdeling communicatie ontvangen