Contact met De Afdeling Communicatie training en advies

Heb je vragen over het positioneren van jouw afdeling?

Contact opnemen

Voor veel afdelingen en teams Communicatie is het een uitdaging om in positie te komen, ik help hen hierbij op een interactieve en doeltreffende manier, zodat communicatie binnen de organisatie er echt toe doet.

Ben je druk bezig met zorgen voor een afdeling communicatie die er toe doet? En heb je vragen over hoe je voor jouw afdeling een scherpe focus kan krijgen zodat je beter in positie komt? Neem dan gerust contact met mij op om je vraagstuk te bespreken of te sparren over je vraag.

  

 • De Afdeling Communicatie
  training & advies
  Telefoon : 020-8455327
  Mail : stuur een e-mail

 • Amsterdam
  Niersstraat 51-II
  1078 VJ

  

Neem contact op met De Afdeling Communicatie training en advies

  

Vragen?

Heb je vragen over de workshops of over het positioneren van je afdeling communicatie? Neem dan contact met ons op of gebruik het formulier hieronder:

  

  

Visie op afdelingen

Een ideale afdeling communicatie bestaat niet. Iedere organisatie en afdeling is weer net een beetje anders. Toch is merkbaar dat er steeds meer verwacht wordt van de communicatiefunctie. Door management, interne stakeholders en medewerkers zelf. Daarom zijn de workshops en trainingen van De Afdeling Communicatie | training & advies praktisch van opzet en sterk gericht op het vinden van de beste focus voor een specifieke afdeling. Lees er meer over bij de werkzaamheden voor opdrachtgevers.

Communicatie als spil

Juist door de breedte van communicatie als vak kan het een prachtige spilfunctie hebben binnen organisaties. Het zorgen voor de juiste boodschap aan doelgroepen, heldere en juiste communicatie naar mensen. Communicatie is en blijft een vakgebied dat constant in beweging is. Juist daarom zijn op deze website speciaal beelden gebruikt van het Centraal Station in Utrecht in aanbouw. Een locatie die een naam heeft als centrale plek en die zichzelf constant moet heruitvinden en blijven ontwikkelen. Net als afdelingen communicatie in organisaties.

  

Contact en fotos van de positionering van een communicatie afdeling

  

Overige gegevens & AV

KVK: 01126928
Bank: NL03ABNA0541063499

  

  

Heb je vragen over de positionering van je afdeling communicatie?

Wil je eens sparren over je vraagstuk? Ben je bezig met de positionering van je afdeling? Neem dan gerust contact op en dan help ik je graag verder.

Tel: 020 - 84 55 327
Of stuur een e-mail

  

 • Maak zelf de Afdelingsscan

  Wil je weten waar jouw afdeling staat? Maak dan de gratis Afdelingsscan en ontvang direct de resultaten.

  Wil je weten hoe jouw afdeling communicatie er voor staat? Met de Afdelingsscan voor de workshop positioneren weet je het snel
 • Op de hoogte blijven?

  Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief met tips en inzichten voor je eigen afdeling communicatie.

  Wil je de nieuwsbrief over het positioneren voor je afdeling communicatie ontvangen