Contact met De Afdeling Communicatie training en advies

Heb je vragen over het positioneren van je afdeling?

Contact

Ben je druk bezig met zorgen voor een afdeling communicatie die er toe doet? En heb je vragen over hoe je voor jouw afdeling een scherpe focus kan krijgen zodat je beter in positie komt? Neem dan gerust contact op met De Afdeling Communicatie | training & advies om je vraagstuk te bespreken of te sparren over je vraag.

  

 • De Afdeling Communicatie
  training & advies
  Telefoon : 020-8455327
  Mail : stuur een e-mail

 • Amsterdam
  Niersstraat 51-II
  1078 VJ

  

Neem contact op met De Afdeling Communicatie training en advies

  

Vragen?

Heb je vragen over de workshops of over het positioneren van je afdeling communicatie? Neem dan contact met ons op of gebruik het formulier hieronder:

  

  

Visie op afdelingen

Een ideale afdeling communicatie bestaat niet. Iedere organisatie en afdeling is weer net een beetje anders. Toch is merkbaar dat er steeds meer verwacht wordt van de communicatiefunctie. Door management, interne stakeholders en medewerkers zelf. De aanpak die we hebben ontwikkeld voor afdelingen communicatie is praktisch en sterk gericht op het vinden van de beste focus voor die specifieke afdeling waar we mee samen werken. Lees er meer over bij onze werkzaamheden voor opdrachtgevers.

Communicatie als spil

Juist door de breedte van communicatie als vak kan het een prachtige spilfunctie hebben binnen organisaties. Het zorgen voor de juiste boodschap aan doelgroepen, heldere en juiste communicatie naar mensen. Communicatie is en blijft een vakgebied dat constant in beweging is. Juist daarom zijn op deze website speciaal beelden gebruikt van het Centraal Station in Utrecht in aanbouw. Een locatie die een naam heeft als centrale plek en die zichzelf constant moet heruitvinden en blijven ontwikkelen. Net als de afdeling communicatie.

  

Contact en fotos van de positionering van een communicatie afdeling

  

Overige gegevens & AV

KVK: 01126928
Bank: NL03ABNA0541063499

  

  

Heb je vragen over de positionering van je afdeling communicatie?

Wil je eens sparren over je vraagstuk? Ben je bezig met de positionering van je afdeling? Neem dan gerust contact op en we helpen je graag verder.

020 - 84 55 327
Stuur een e-mail

  

 • Maak zelf de Afdelingsscan

  Wil je weten waar jouw afdeling staat? Maak dan de gratis Afdelingsscan en ontvang direct de resultaten.

  Wil je weten hoe jouw afdeling communicatie er voor staat? Met de Afdelingsscan voor de workshop positioneren weet je het snel
 • Download de workshop brochure

  Met een workshop kan je als afdeling in korte tijd een slag maken. Meer weten? Download dan direct de brochure.

  Aan de slag met een workshop positioneren voor je afdeling communicatie? Download dan hier de brochure